O tvrtki

 

Tvrtka Verbosari d.o.o. osnovana je 2014. godine s ciljem pružanja cjelovitih jezičnih rješenja privatnim osobama te velikim i malim tvrtkama koje posluju na lokalnom ili inozemnom tržištu. Razvoj naše poslovne ideje zasniva se na jedinstvenom načelu – pružanje visokokvalitetnih usluga zasnovanih na znanju i vještinama – kojim se izdvajamo od drugih tvrtki koje pružaju slične usluge jer sukladno poslovnoj etici tvrtke Verbosari svi poslovi moraju biti izvedeni u skladu s najvišim prevoditeljskim standardima pri čemu posebnu pažnju pridajemo postizanju iznimne jezične kvalitete koja niti u jednom trenutku izvedbe prijevodnog projekta i završne obrade te provjere teksta ne smije biti zanemarena.

Iako na prevoditeljskom tržištu postoje brojni pružatelji sličnih usluga, naše bogato iskustvo koje smo stekli u izvođenju brojnih prevoditeljskih projekata omogućili su nam da postignemo visoku kvalitetu usluge zbog koje su nas prepoznali brojni klijenti (cjelovit popis dostupan je na zahtjev) s kojima i danas surađujemo jer za nas su kvaliteta, profesionalnost, dostupnost, stručnost i personaliziran pristup sastavnice na kojima gradimo naš poslovni uspjeh.

Svi suradnici tvrtke Verbosari su visokokvalitetni prevoditelji koji se stalno usavršavaju na brojnim seminarima i prevoditeljskim angažmanima kako bi u svakom trenutku klijentima bili u mogućnosti pružiti uslugu koja će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe i zahtjeve.

Idejni začetnik i osnivač tvrtke je Jakov Miličević, nezavisni prevoditelj / lektor / voditelj projekata s iznimno bogatim i višegodišnjim iskustvom na području prevođenja (detaljni životopis s preporukama dostupan je na zahtjev), čija su kvaliteta rada i profesionalnost ogledan primjer poštivanja poslovne etike i načela prevoditeljskog posla.